Het zesstedentoernooi wordt 2 keer per jaar gehouden n.l. 1 maal in Duitsland (Düsseldorf) en de andere keer op een locatie in Nederland die de mogelijkheid heeft om dit toernooi te organiseren.
De volgende steden doen hieraan mee: Brühl, Düsseldorf, Visé, Eindhoven, Maastricht en Zaltbommel.

Op zondag 19 maart 2017 was dit treffen gepland in Düsseldorf en Jeu de Bommel verzamelde zich om 7.30 uur bij het veld.
Zoals door velen verwacht was onze Dennis niet op tijd dus ging de stoet van auto’s naar zijn huis en werd daar uit zijn bed gebeld. Daarna ging het in rappe draf richting Düsseldorf waar wij rond 9.30 uur arriveerden.  Na en lekkere bak koffie ging iedereen zich
op deze wedstrijddag voorbereiden. Na het nemen van de teamfoto’s klonk het fluitsignaal voor dit toernooi. We waren optimistisch
over het eindresultaat en wilden onze laatste uitslag (3e plaats) graag verbeteren.
Nadat alle 5 teams hun 5 partijen hadden gespeeld werd al snel duidelijk dat een hoge eindklassering er niet in zou zitten.
Op 2 teams mogen we wel trots zijn. Ons 1e team (Clemens, David en Jeroen) wonnen al hun 5 partijen overtuigend. Proficiat.
Het 5e team (Dick, Mike en Remco) kwamen tot 3 partijen winst en 2 partijen werden op het nippertje verloren (12-13). Proficiat.

De eindslag van dit zesstedentoernooi:
1e  Düsseldorf
2e  Maastricht
3e  Eindhoven
4e  Zaltbommel
5e  Brühl
6e  Visé

Volgende Zesstedentoernooi :  zondag  26 november 2017 aanvang 10.00 uur. Plaats nog niet bekend.
=======================================================================================================