Het zesstedentoernooi wordt 2 keer per jaar gehouden n.l. 1 maal in Duitsland (Düsseldorf) en de andere keer op een locatie in Nederland die de mogelijkheid heeft om dit toernooi te organiseren.
De volgende steden doen hieraan mee: Brühl, Düsseldorf, Visé, Eindhoven, Maastricht en Zaltbommel.

Op zondag 25 maart 2018 was dit treffen in Maastricht en Jeu de Bommel verzamelde zich om 8.00 uur bij het veld.
Daarna ging het in rappe draf richting het zuiden waar wij rond 9.15 uur arriveerden.  Na en lekkere bak koffie met natuurlijk een stuk Limburgse vlaai ging iedereen zich op deze wedstrijddag voorbereiden. Na het nemen van de teamfoto’s klonk het fluitsignaal voor het begin dit toernooi. We waren optimistisch over het eindresultaat en wilden onze laatste uitslag (3e plaats) graag verbeteren.
Na de eerste ronde (4 winstpartijen) zat de stemming er goed in en ging elk team met goede moed en vertrouwen de overige partijen te gemoed.
Nadat alle 5 teams hun 5 partijen hadden gespeeld werd al snel duidelijk dat er een hoge eindklassering in zou zitten.
In totaal als vereniging hadden we 14 winstpartijen met een totaal saldo van +39. Door het onderlinge resultaat met Düsseldorf grepen we net naast de 1e plaats en eindigden wij als 2e. Een prima prestatie waar we als vereniging trots op mogen zijn.
De onderlinge strijd wie het beste team zou worden werd gewonnen door het 5e team (Jenneke, Mike en Herman met 5 x winst) voor het 1e team.
We kunnen terugkijken op een fijn en sportief toernooi.

De eindslag van dit zesstedentoernooi:
1e  Düsseldorf
2e  Zaltbommel
3e  Maastricht
4e  Visé
5e  Brühl
6e  Eindhoven

Volgende Zesstedentoernooi :  zondag  25 november 2018 in Helmond, aanvang 10.00 uur.
======================================================================================================